Slimkent civarında bulunan inşaat alanında gerçekleştirilen törene CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, CHP il Başkanı Ali Rıza Suludere, MHP İl Başkanı Mehmet Akif Aras, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, Türkiye Emekliler Derneği Araştırma Müdürü Namık Tan ve çok sayıda emekli katıldı.

Törende konuşan Emekliler Derneği Çorum Şube Başkanı Hıdır Kınıklı, emeklilerin hayali olan konutların temellerinin atılmasının mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ın emeklilere 7500 konut sözü bulunduğunu ifade eden Kınıklı, konutlar için emeği geçenlere teşekkür ettiğini ifade etti.

AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Meryem Demir de konuşmasında; amaçlarının emeklilerin daha iyi ortamlarda arzu ettikleri evlerde oturması olduğunu söyledi. Demir, bu konuda çaba harcayan Hıdır Kınıklı ve yönetimine de teşekkür etti.

MHP İl Başkanı Mehmet Akif Aras da konuşmasında uzun zamandır Emekliler Derneğini ve ihtiyaçlarını izlediğini belirterek, yapılacak konutların emeklilerin büyük bir arzusunu yerine getireceğini söyledi.

CHP İl Başkanı Ali Rıza Suludere ise konuşmasında bu ülke için alın terini verenlerin baş tacı olduğunu kaydederek binaların hayırlı olması temennisinde bulundu.

Törende konuşan CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse de bu konutların uzun bir çalışmanın eseri olduğunu, Emekliler Derneği’nin Hıdır Kınıklı başkanlığında emeklileri ev sahibi yaptığını, herkesin hedefinde emekli olmanın bulunduğunu belirterek, “Dileğimiz emeklilerin maaşlarının da düğün ve bayramlarda harçlık verecek duruma gelmesidir” dedi.

Son olarak konuşan CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen ise, emeklilerin uzun zaman boyunce çocuklarına iyi bir yaşam verebilmek için emek verdiğini anlattı. Herkesin bir parça huzur istediğini anlatan milletvekili Pekşen, emeklilerin evlerinde bir an önce kavuşmalarını diledi.

(Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim