Şube Başkanı Hıdır Kınıklı dün Dernek’te düzenlediği basın toplantısıyla Emekliler Derneği üyelerine yönelik TOKİ eliyle yaptırılacak olan konut projesi ile ilgili son gelişmeler hakkında bilgi verdi.

Hıdır Kınıklı; TOKİ İdare Kurulu Daire Başkanı, hemşehrimiz Ayhan Karaca’dan aldığı bilgiye dayanarak, Slimkent civarında yapılacak olan 1. etap konutların ihalesinin Pazartesi günü gerçekleştirildiğini söyledi.

TOKİ’nin üstlendiği projenin 2 etap hâlinde tasarlandığını hatırlatan Kınıklı, 750 konuttan oluşan 1. etap projesinin Slimkent civarında Büğet kırı denilen mevkide inşa edileceğini, 2. etap konutlarının ise Kışla arkasındaki Atış Poligonu alanına plânlandığını söyledi.

Bugüne kadar konutlardan hak sahibi olabilmek için yaklaşık 7000 başvuru olduğunu dile getiren Başkan Kınıklı, “Projemizin hayata geçirilmesinde çok büyük katkılar sağlayan Sayın Milletvekillerimiz Ahmet Sami Ceylan, Salim Uslu ve Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ile Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü’ye, TOKİ İdare Kurulu Daire Başkanı, hemşehrimiz Ayhan Karaca’ya tüm emeklilerimiz adına teşekkür ediyorum. Değerli Hükûmetimiz sayesinde emeklilerimiz bir yuva sahibi olacaklar. Konutlarımızın bir an önce tamamlanmasını ve emeklilerimizin güle güle oturmalarını Cenâb-ı Allah’dan niyaz ediyorum.” diye konuştu.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim