Çorum Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası tarafından, “Dönem Sonu İşlemleri ve Dönem Sonunda Yararlanılabilecek Vergi Teşvikleri” konulu bir eğitim semineri düzenlendi.

SMMMO Konferans Salonu’nda dün gerçekleştirilen ve E. Baş Hesap Uzmanı ve YMM Zihni Kartal’ın konuşmacı olarak yer aldığı eğitim programına Çorum SMMMO Başkanı Alican Doğan ve çok sayıda meslek temsilcisi katıldı.

Etkinliğin açış konuşmasını yapan SMMMO Başkanı Alican Doğan, Oda’nın belirlediği defter tutma ücretlerine riayet edilmesi yönünde uyarıda bulunarak, “Adil olan şey, uygun ücret karşılığı çalışmaktır. Bir başka deyişle emeğinizi ucuza satmamaktır. Meslektaşlarımızın belirlenen ücretlerin altında ve haksız rekabete neden olacak şekilde iş yapmamaları gerekiyor. Oda olarak üzerinde titizlikle durduğumuz bu konuda tüm meslektaşlarımızın da gereken özen ve dikkati göstereceğine inanıyorum.” diye konuştu.

Daha sonra E. Baş Hesap Uzmanı ve YMM Zihni Kartal, “Dönem Sonu İşlemleri ve Dönem Sonunda Yararlanılabilecek Vergi Teşvikleri” konusunda bir sunum yaparak katılımcıları bilgilendirdi. (Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim