Geçtiğimiz Pazartesi günü ÇESOB’ta verilen iftar yemeğinde oda üyeleri ve misafirler Oda Başkanı Erol Bozkurt ve Oda Yöneticileri tarafından ayakta karşılandı. İftar yemeğine ÇESOB Başkan Vekili Erdal Kolaylı, Birlik Yönetim Kurulu üyeleri, İl ve İlçe Esnaf Odası Başkanları ve çok sayıda oda üyesi esnaf katıldı.

Kuran-ı Kerim tilaveti ve ilahiler eşliğinde oruçlarını açan oda üyeleri, bu mübarek Ramazan ayında kendilerini bir araya getirdikleri için Oda Başkanı Erol Bozkurt’a teşekkür ettiler.

İftar yemeğine gelerek kendilerini yalnız bırakmayan oda üyelerine teşekkür eden Elektrikçiler ve Su Tesisatçıları Odası Başkanı Erol Bozkurt ise, “Böylesi güzel günlerde insanları bir araya getiren mübarek günlerde bir araya gelmekten ben ve Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımız çok mutlu olduk. Bu tür buluşmalarda birlik, beraberlik ve dayanışma duyguları en üst düzeye çıkar. Allah bütün oda üyelerimizin birlik, beraberliğini ve ağız tadını bozmasın. Nice iftarlarda buluşmak üzere şimdiden Ramazan Bayramınızı kutluyorum” dedi.

Başkan Bozkurt ayrıca, yemeğe katkılarından dolayı Hitit Elektrik, Uhud Ticaret, Kadifeler Elektrik, Koparan Elektrik, Arma Elektrik, Serhat Elektrik, Karadağ Elektrik ve Simge Diafon yetkililerine teşekkür etti.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim