Dünyanın 5 kıtasında ve 22 ülkesinde enerji, inşaat, madencilik, finans, tekstil ve telekom sektörlerinde faaliyet gösteren Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık dün Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye bir nezaket ziyaretinde bulundu.

Ahmet Çalık’a ziyarette, Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Baş Danışmanı, Emekli Büyükelçi hemşehrimiz Hakkı Akil, Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A. Ş (YEDAŞ) Genel Müdürü Rıdvan Aktürk ve YEDAŞ İl Koordinatörü İlyas Akyol eşlik etti.

Çalık Grubu olarak Çorum’da çalışmaktan büyük memnuniyet duyduklarını vurgulayan Ahmet Çalık, “Her ne kadar Çorum’a ilk kez gelmiş olsam da burası çok önemsediğimiz ve YEDAŞ bölgesinde çok kıymetli bir ilimiz. Çok huzurlu ve her bakımdan memnun olduğumuz bir şehrimiz.” dedi.

Başarılı çalışmalarından ötürü Başkan Külcü’yü kutlayan Çalık, “Değerli hizmetlerinizden ve işbirliğinizden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Çorum insan kalitesi olarak gelişmiş bir şehrimiz. Biz eskiden Çorum’u sadece leblebisiyle tanırdık ama iyi girişimcileri var. Sizler gibi iyi siyaset adamları ve Sayın Büyükelçimiz Hakkı Bey gibi değerli devlet adamları var.” ifadelerini kullandı.

YEDAŞ’ın bölgesinde, dünyanın en güçlü inovasyon yatırımları yaptığını vurgulayan Ahmet Çalık, “İnşallah önümüzdeki süreçte bölgemiz elektriği çok daha kaliteli bir şekilde alacaktır.” dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise Çalık Holding’in ülkemizin yanı sıra Türk Cumhuriyetleri ve Balkan ülkelerinde de önemli yatırımları bulunduğunu anımsatarak, “İstihdam oluşturmanız dışında bir nevi elçi gibi oralarda bulunuyor olmanızdan ülkemiz ve milletimiz adına büyük gurur duyuyoruz.” dedi.

Başkan Külcü, nazik ziyaretlerinden ötürü Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık ve beraberindekilere teşekkür etti.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim