Afra Düğün Salonu’nda verilen iftar yemeğine TBMM İdare Amiri ve AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, Vali Yardımcısı Turgay Gülenç, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, 22 ve 23. Dönem Çorum Milletvekili Agah Kafkas, MÜSİAD Genel Merkez Teşkilatlanma Sekreteri Osman Çalışkan, MÜSİAD Çorum Şube Başkanı M. Ahmed Köksal, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri, STK temsilcileri ve MÜSİAD üyeleri katıldı.

MÜSİAD Çorum Şube Başkanı M. Ahmed Köksal, bir Ramazanı ayını daha milletçe birlik, beraberlik ve huzur içinde kardeşçe geçirdiklerini belirterek, “Bu Ramazanı da bizlere yaşattığı için Allah’a şükrediyoruz. Ramazan hepimizin bildiği gibi barış, rahmet, mağfiret, huzur ve dayanışma duygularının zirve yaptığı bir ay. Bu ramazanın da birlik ve beraberliğimizin pekişmesine vesile olacağına inanıyorum. Ayrıca şuanda bölgemizde ve dünyanın her coğrafyasında akan kan ve gözyaşının sona ermesini diliyorum” dedi.

MÜSİAD olarak birlik ve dirliğe büyük önem verdiklerini bu nedenle iftar programının adının da “birlik iftarı” olduğunu kaydeden Köksal, Türkiye’ye düşman olan odakların karanlık senaryo peşinde olduğunu dile getirdi. Seçime giderken kurgulanan ekonomik savaşın farkında olduklarını belirten Köksal, “116 bin üye ve 60 bin işletmeyi temsil eden MÜSİAD, ekonomik savaşta devletinin ve milletinin yanında en ön cephede mücadele etmektedir” dedi.

İftar programında MÜSİAD Genel Merkez Teşkilatlanma Sekreteri Osman Çalışkan ile TBMM İdare Amiri ve AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu da birer konuşma yaptı.

(Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim