Birlik Başkanlığına seçilmeden önce esnafın içinde bir Başkan olacağının ve birlik ve beraberlik bağlarını her zaman sıkı tutacağının sözünü veren Recep Gür, bu sözünün arkasında durmaya özen gösteriyor.

Başkan Gür, geçtiğimiz hafta sonu Yukarı Sanayi’de faaliyet gösteren esnaf ve sanatkârları ziyaret ederek, hal hatır sordu, hayırlı işler temennisinde bulundu. Esnafların günümüz şartlarında zor günler geçirdiğini bildiğini ancak bugünlerin de Allah’ın izniyle atlatılacağını ifade eden Gür, “Türkiye Cumhuriyeti büyük ve güçlü bir devlet. Zaman zaman ekonomik sıkıntılar elbette olacaktır. Ancak bu sıkıntıların üzerinden de birlik ve beraberlikle geleceğimize inanıyoruz. Yeter ki birlik ve beraberlik bağlarımızı koparmayalım” dedi.

Değerli Çorum esnaf ve sanatkârlarına Esnaf Odaları Birliği’nin kapısının her zaman açık olduğunu kaydeden Recep Gür, “Bir sorununuz ve sıkıntınız olduğunda 24 saat açık olan telefonuma ulaşabilirsiniz. Ekmeğini helal yollardan kazanmanın derdinde olan tüm esnaf ve sanatkârlarıma hayırlı işler ve bol kazançlar temenni ediyorum” dedi.

Esnaflar tarafından sıcak ilgiyle karşılanan Gür’e esnaf ziyaretlerinde Büşra Mobilya Dekorasyon Sahibi Ahmet Bayraklı da eşlik ederken, esnaflar ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Recep Gür ve ekibine çalışmalarında başarılar dilediler.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim