Anayasa’nın 10. Maddesinden yola çıkarak hiçbir din, dil, cins ve ırk ayrımı yapmaksızın yetenekli fakat maddi imkanlardan yoksun öğrencilerin her türlü eğitim, öğretim, karşılıklı veya karşılıksız burs ve barınma imkanları sağlayarak çağdaş bir toplumda gerekli olan sevgiyi geliştirerek dayanışmayı sağlamayı amaçlayan Ehli Beyt Kudret Dağı Vakfı Çorum Şubesi Bahçelievler Mahallesi Karşıyaka 16. Sokak No: 1 (İmam Ali Mescidi civarı) adresinde faaliyete geçti.

Ehli Beyt Kudret Dağı Vakfı Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Zehra Akşun ile Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Soya, ÇORUM HABER’i ziyaret ederek vakfın ilk şubesini Çorum’da açtığını dile getirdi. Vakfın tanıtımı nedeniyle bir etkinlik düzenlediklerini söyleyen Akşun ile Soya, şiirlerin, konuk sanatçıların ve nefeslerin olacağı etkinliğin yarın saat 14.00’de Çorum Belediyesi Buhara Kültür Merkezi’nde yapılacağını ve tüm Çorumluları etkinliğe davet ettiklerini söyledi.

Akşun ile Soya, ayrıca vakıfla ilgili bilgi edinmek isteyenlerin şube merkezine gelmelerinin yanında 0507 107 46 71 ve 0546 440 94 08 numaralı telefonlardan bilgi alabileceğini de açıkladı.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim