Yapılan bu protokol ve işbirliği kapsamında Muhasebe ve Finansman Alanı ile Bilişim Teknolojileri alanı Atölye ve Meslek Dersi öğretmenleri Çorum merkezde bulunan Hasanpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde hizmet içi eğitimine alındılar. Hasanpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yapılan bu eğitimlerden birisi olan Muhasebe ve finansman alanı hizmet içi eğitimi Hitit Üniversitesi Eğitim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Cihat Savsar tarafından verildi. Muhasebe ve finansman hizmet içi eğitimine Çorum merkez ve ilçelerde bulunan 24 muhasebe ve finansman alanı öğretmeni katıldı.
Yine bu kapsamda verilen eğitimlerden ikincisi olan Bilişim Teknolojileri Alanı
Hizmet İçi Eğitimi ise Hitit Üniversitesi Öğr. Gör. Mehmet Akif Bülbül tarafından 28 Ağustos 2016 Salı günü yine Hasanpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Konferans Salonu’nda yapılacak.
Bilişim teknolojileri hizmet içi eğitimine de Çorum merkez ve ilçelerde bulunan 50 Bilişim Teknolojileri Alanı öğretmeni katılacak. Bu eğitimler sonucunda öğretmenlerin kendi alanlarında yetiştirecekleri nitelikli iş gücüne yeni teknolojik gelişmeleri aktarmaları mümkün olacak.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim