ÇORİMDER in organizesi ile Şehit Osman Arslan İmam Hatip Lisesi’nde gerçekleşen programa AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, ÖNDER İmam Hatipler Derneği Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Barçın, ÖNDER İmam Hatipler Derneği yönetim kurulu üyesi ve ÇORİMDER başkanı Ayhan Boyraz, Okul Aile birliği başkanları, veliler, öğretmenler ve okul müdürleri katıldı.

Programda konuşan ÖNDER İmam Hatipler Derneği Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Barçın, eğitim sistemi içerisine girerek aktif rol almayı geciktirdiklerini ifade etti. AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ise

ailenin önemi, toplumdaki yeri ve sivil toplum kuruluşlarına AK Parti hükümetinin çok değer verdiğini ifade ederek, inovasyon ve inkişafın hayatlarının bir parçası olduğunu ifade etti. Kurt, “Değerler eğitiminin verildiği İmam Hatipler bizim içinde çok önemli.” diye konuştu.

Daha sonra kalite yönetim sistemi olarak adlandırılan sistemin eğitim camiasında uygulanabilmesi ve eğitim kalitesinin artırılması maksadı ile Önder Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Babacan tarafından sunulan İnkişaf eğitimi isimli çalışmaya geçildi.

(Haber merkezi)

Editör: TE Bilisim