Programa Aktif Eğitim Sen İl Temsilci Adem Yücel, sendikaya üyeleri ve aileleri katıldı. Aktif Eğitim- Sen Çorum Temsilciliği üyeleri piknik ile yılsonu yorgunluğunu attı, eğlenirken de eğitim adına sosyal bir mesaj vermeyi de unutmadı.
Son bir yılı daha eğitim öğretim adına yorucu, yıpratıcı ve yoğun stres altında bitirdiklerini belirten İl Temsilcisi Adem Yücel, eğitimdeki çalkantılar, yapılan uygulamalar, üzerinde sürekli oynanan eğitim sistemi, bazı okullarda idareciler tarafından farklı sendikalara özellikle de kendi sendikamıza mensup eğitimcilere yapılan baskı ve Mobbing uygulamaları, ülkenin genel gündemi, öğretmenin ekonomik sıkıntıları gibi binlerce sıkıntıyla uğraştık” dedi.
Yıpratıcı geçen sezon nedeniyle üyeler ve çocuklarının eğlenmeleri için bu pikniğin düzenlendiğini anlatan Yücel, ayrıca doğa yürüyüşü yaptıklarını açıkladı. Yücel bugün saat 17.00’de Genel Başkanları Osman Bahçe’nin katılımıyla İl Temsilciliği’nin açılışının yapılacağını belirterek tüm Çorumluları davet etti.
(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim