Eğitim-Sen Çorum Şubesi tarafından organize edilen 22. Kuruluş yıldönümü yemeği önceki gün Vadi Restaurant ve Düğün Salonu’nda büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Çok sayıda sendika üyesinin katıldığı yemekte CHP İl Başkan Yardımcısı Yüksel Aydemir, CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere, Emek Partisi Çorum İl Başkanı Cafer Gökmen, ADD Çorum Şube Başkanı Uğur Demirer, Kale Mahallesi Muhtarı Ali Şahin, Yavruturna Mahallesi Muhtarı Metin Kaşar, Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Hasan Kızıltepe, HDP yöneticisi Şeref Karataş, KESK’e bağlı sendikaların şube başkanları, DİSK, Çağdaş Hukukçular Derneği gibi sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, TÖS kurucularından emekli öğretmen Müslüm Tunaboylu, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Çorum Şube Başkanı Nurettin Aksoy da hazır bulundu.

Eğitim-Sen’in 22 yıllık mücadelesi ile ilgili sinevizyon gösterisi ile başlayan kutlama yemeğinde Eğitim-Sen Şube Başkanı Mehmet Öztürk bir konuşma yaparak önümüzdeki süreçte milletin önüne gelecek olan Anayasa değişikliğine ‘HAYIR’ oyu vereceklerini ve bunun karşısında mücadele edeceklerini dile getirdi.

Hediye çekilişinin yapıldığı yemekli gecede gitarda İbrahim Çelikcan, bağlamada Emre Özkeskin, klavyede Dinçer Şimşek ve bas gitarda da Zeynel Demir’in görev yaptığı Eğitim-Sen Müzik grubu birbirinden güzel şarkı ve türkülerle davetlileri geç saatlere kadar eğlendirdi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim