Eğitim alanında yapılan çalışmaların da değerlendirildiği ziyarette Uslu, “Devlet olarak eğitim kalitesinin artırılması için gereken desteği, yatırımı, hizmeti vermeye devam ediyoruz. Sizler de eğitimcilerin sivil toplum temsilcisi olarak gelecek nesillerimizin daha iyi eğitilmesi için gerekli çalışmaları yapmanız gerekiyor. Bu konuda yapacağınız her çalışma geleceğimize yön verilmesine katkı sağlayacaktır. Sendikacılık sadece hak arama mücadelesi değildir. Geleceğe, ülkeye ve millete katkı vermektir” dedi. 

Türk-İş şube yöneticilerinin ziyareti
Çorum Şeker-İş Şube Başkanı Sefer Kahraman, Yol-İş 1 ve 2 Nolu Şube İl Temsilcileri Cafer Erkoç, Hüseyin Coşkun, Dursun Yücel, Tarım-İş İl Temsilcisi Yüksel Şahan, Tes-iş İl Temsilcisi Ahmet Özgün ve Selüloz-İş İl Temsilcisi İbrahim Karaman, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu ziyaret ettiler.


Hayvancılığa teknik destek
Çorum Milletvekili Salim Uslu, Çorum Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hüseyin Cinbek, Keçi Birliği Başkanı Şevket Avcı ve Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaretinde, hayvancılığa maddi desteğin yanısıra teknik destek de sağlandığını bildirdi.


Mehmet Sayan ve arkadaşları kutladı
Çorum Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, İl Genel Meclis Üyesi Erhan Akar ve İşadamı Yılmaz Peker, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu ziyaret ederek kutladılar ve başarı dileklerini ilettiler.


(Haber Merkezi) 

Editör: TE Bilisim