Ertuğrul Oğuz Fırat Korosu ve Çorum Güzel Sanatlar Lisesi Korosu tarafından verilen konseri şef Çiğdem Aytepe ve Şef Necati Aytış yönetti.
Çok sayıda davetlinin katıldığı konser koronun Çayeli isimli türküyü seslendirmesi ile başlarken koro sırasıyla Derrule, Deriko, Üç Kız Bir Ana, Külm, Zimnyaya Daroga, Carol Of The Bells, Senior, Gaudete, Cennetin Üç Güzel Kuşu, Mia Smyrnia, Bahçalarda Mor Meni, Juramento, Bilcümle Vebal Bizdedir, Çiçeklerin Dili. Suda Balık Oynuyor Ve Kesik Çayır Biçilir mi isimli eserleri seslendirdi.
Konser öncesi bir konuşma yapan TEGV Çorum Öğrenim Birimi Birim Sorumlusu Serpil Çetin, 20 yıldır Türkiye’de varlığını sürdüren TEGV’in Çorum’da 2008 yılından bu yana ulaşabildiği her çocuğa gülümseme hediye ettiğini ifade etti.
Ülke ve çocuklarına olan inançla eğitim gönüllüleri ailesi olarak bugüne kadar 2 milyonu aşkın çocuğun geleceğine katkıda bulunduklarını anlatan Serpil Çetin, 20 yıldır sorumluluk sahibi insanları bir araya getirdiklerini ve birlikte harika projelere imza attıklarını anlattı.
(Erkan BAYATLI)
Editör: TE Bilisim