Konu hakkında bilgi veren İlk Hedef Genel Müdürü Ahmet Özdülger, yeni eğitim sezonunun herkese hayırlı olması temennisinde bulundu. Eğitim alanında iddialı olduklarını belirten Ahmet Özdülger, İlk Hedef Eğitim Merkezi’nin bu düşünce ile çalışmalarına başladığını ve bu anlamda Çorumlulardan da yoğun ilgi gördüklerini ifade etti.
İlk Hedef olarak “Çağdaş ve Yenilikçi Eğitim” sloganıyla Çorum’da eğitimlere başladıklarını belirten Özdülger, kaliteden ödün vermeden en iyi şekilde eğitimleri sürdüreceklerini anlattı. Kurs merkezinde MEB onaylı bilgisayar ve yabancı dil sertifika programı verdiklerini ve bunun yanı sıra Açık Öğretim Fakültesi’nin tüm alanlarında öğrencilere ders, doküman destekli ve AÖF 2006 Türkiye Birincisi Nurten Şanver danışmanlığında destek sağlayacaklarını söyleyen İlk Hedef Genel Müdürü Ahmet Özdülger, eskiden olduğu gibi günümüzde de önemini yitirmeyen İngilizce ve matematik derslerinin ağırlıklı olarak her düzeydeki öğrenciye profesyonel öğretmenler tarafından temel ve ileri düzey seviyelerde verileceğini ifade etti.
Mesleki anlamda da birçok sertifika kazandırma çabasında olduklarını belirten Özdülger, Almanca, Rusça ve birebir eğitim imkanıyla öğrencilere ve kursiyerlere yabancı dil anlamında önemli katkı sağladıklarını söyledi. Özdülger açıklamasında ayrıca ilköğretim, lise düzeyinde özellikle matematik ve yabancı dil ağırlıklı kurs çerçevesinde diğer derslerle ilgili de takviye çalışmalarının olduğunu belirtti.


(Erkan BAYATLI)
Editör: TE Bilisim