Çorum’da yaklaşık 40 yıldır faaliyet gösteren Yuvakur Gayrimenkul, bir ilki gerçekleştirerek mülk satışlarında 2 aylık süre garantisi vermeye başladı.
Yuvakur Gayrimenkul sahibi Ömer Avşar, 2 ay içerisinde satılamayan mülkler için müşterilerine kira bedeli ödemeyi taahhüt ettiklerini söyledi.
Dün kahvaltılı bir basın toplantısı düzenleyen Ömer Avşar, baba mesleği olan emlâkçılığı 39 yıldır sürdürdüklerini belirterek, “Çorum’da en çok gayrimenkul portföyüne sahip olan firmayız. Müşterilerimize aradıkları kriterlere uygun yeri bulma konusunda son derece iddialıyız. Bu iddiamızı da Çorum’da bir ilke imza atarak, bize satışı verilen mülkleri 2 aylık bir sürede satma garantisi sunduğumuz kampanyamızla pekiştiriyoruz. Üstelik bu süre içerisinde satamadığımız mülkler için kira bedeli ödemeyi taahhüt ediyoruz.” diye konuştu.
Müşteri odaklı hizmet sunmayı prensip edindiklerini vurgulayan Ömer Avşar, yüz yüze pazarlamaya önem verdiklerini ve satış sonrası müşteri memnuniyetini ölçmek amacıyla ziyaretler yaptıklarını aktardı.
Ekspertiz hizmetinin yanı sıra ücretsiz konut kredi takibi yaptıklarını da dile getiren Avşar, “Sektörü iyi bilen, deneyimli kadromuzla müşterilerimize en iyi hizmeti sunma çabasındayız. Her biri farklı alanlarda uzmanlaşmış çalışanlarımızla müşterilerimizin beklentilerini en doğru şekilde karşılama yoluna gidiyoruz. Gayrimenkulünü satmak veya değiştirmek isteyen herkese, bizi ziyaret etmeden karar vermemelerini tavsiye ediyoruz.” dedi.
Yuvakur Gayrimenkul sahibi Ömer Avşar, mülk sahiplerinin sadece bir emlak ofisiyle çalışmalarının, daha hızlı satış konusunda kolaylıklar sağlayacağını sözlerine ekledi.



(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim