Birinci dönem TEOG’da Elit Etüt Eğitim Merkezi hem bireysel hem de kitlesel başarıda Çorum’da önemli kurumlar arasındaki yerini aldı. Elit Etüt Eğitim Merkezi öğrencisi Edanur Deniz’in TEOG’da 120 sorunun tamamına doğru cevap vererek tam puan aldığı vurgulandı.

Bu bireysel başarının yanında 3 öğrencinin 119 net, 2 öğrencinin 118 net, 4 öğrencinin 117 net, 8 öğrencinin 116 net, 2 öğrencinin 115 net yaptığı Elit Etüt Eğitim Merkezi, kitlesel başarıda da Çorum’da da en başarılı kurumlardan biri olmayı başardı.

Merkez Müdürü Müberra Çökek, “Çorum’un en iyileriyle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlk TEOG’da istediğimiz başarıya ulaşmış bulunmaktayız. İkinci dönem TEOG'da da hedefimiz Çorum’u daha büyük başarılara taşıyarak Çorum ilinin başarısını tüm Türkiye’nin konuşmasını istiyoruz” dedi.

Çökek, elde ettikleri başarı hakkında şu bilgileri verdi: “Edanur Deniz tüm sorulara doğru cevabı verirken, ayrıca Etüt Merkezimizde ki Berke Asım Geçal, Alperen Sait Özcan, Yağmur Yıldırım 119 doğru, Celal Özel, Sudenaz Bacaksız 118 doğru, Rümeysa Uğur, Umut Emir Yıldırım, Öykü Yıldırım, Hatice Sueda Gezer 117 doğru, Umut Görmen, Mustafa Kayman, Sude Rale Yıldız, Bengisu Çeşmeci, İzel Köstekci, Beyza Esen, Sait Metin Yurdakul, Dilşah Öncü 116 doğru, Hasan Furkan Yıldız, Muhammed Miraç Özdemir 115 doğru yaparak güzel bir başarı yakaladılar. Tüm öğrencilerimizle gurur duyuyoruz. Üstün başarılarından dolayı hepsini kutluyorum. Bu başarıda büyük emeği geçen öğretmenlerimizi ve velilerimizi ayrıca tebrik ediyorum”

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim