Çorum’da köy derneklerinin düzenliği büyük şenliklerden biri olan Kızılpınar Köyü geleneksel 11’inci Karagöl Fasulye Şenlikleri, 12 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilecek. Dernek Başkanı Ekrem Uyar, tüm Çorumluları şenliklerine davet etti.

Gazeteci Servet Seyfettin Mete’nin sunacağı şenlikte katılımcılara bölgenin meşhur fasulyelerinden yapılan yemeklerin ikram edileceği şenlikte ağalık ve fasulye yarışmaları da düzenlenecek.

Bazı işadamları ve firmaların sponsorluğunu üstlendiği şenliğin hazırlıkları tamamlanırken, Kızıl Pınar Köyü Dernek Başkanı Ekrem Uyar, etkinliklerine tüm vatandaşları davet etti.

Bu yıl 11’cisini düzenleyecekleri Karagöl Fasulye Şenliklerine katılacak olan misafirlerin rahat bir ortamda eğlenmeleri için büyük çaba gösterdiklerini kaydeden Uyar, “Doğayla baş başa gün boyu eğlenmek isteyen tüm Çorumluları şenliğimize davet ediyorum. Bu yıl 11’cisi gerçekleştireceğimiz şenliğe katkı sunan tüm dostlarımızı da teşekkür ediyorum” dedi.

DOĞANAY HAYRANLARI BEKLİYOR

Kendine özgü yorumu ile türkülere ayrı bir tat katan, ülke genelinde olduğu gibi Çorum’da büyük bir hayran kitlesi bulunan Eda Doğanay’a ilginin hayli yüksek olması bekleniyor.

Her fırsatta Çorum’a ayrı bir ilgisinin olduğunu kaydeden Doğanay, “Rahmetlik babam Seyfi Doğanay’ın Çorum ve çevresinde büyük bir dinleyici kitlesine vardı. Bunu daha önce geldiğim konserimde hissettim. 12 Ağustos’ta yapılacak olan Kızılpınar Köyü Fasulye Şenliğinde yeniden Çorumlularla birlikte olmaktan büyük mutluluk duyacağım. Tüm sevenlerimi bu etkinliğe bekliyorum” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim