Çorum’da bu yıl Ramazan ayına denk gelmesi nedeni ile 6 Mayıs’ta başlayan Eczacılık Günü etkinlikleri dün sona erdi. Bilimsel eczacılığın 179. Yıldönümü nedeniyle saat 09.30’da Çorum Eczacı Odası tarafından Atatürk Anıtı’nda tören düzenlendi. İl Sağlık Müdürü Dr. Ömer Sobacı, Halk Sağlığı Başkanı Dr. Ahmet Barış, TEB Yüksek Haysiyet Divanı Başkanı Şefkat Güler, Çorum Eczacı Odası Başkanı Sönmez Çalışkan, Eczacı Odası yöneticileri ile çok sayıda oda üyesinin katıldığı törende ilk olarak Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.

Saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı’nın okunduğu etkinliğe katılanlara teşekkür eden Çalışkan, Çorum’da mesleklerinin daha iyi noktaya getirmek için ellerinden gelen her türlü çalışmayı yaptıklarını söyledi.

Eczacılık Günü kapsamında heyet daha sonra Vali Necmeddin Kılıç’ı makamında ziyaret etti. Oda Başkanı Çalışkan ile birlikte Genel Sekreter Senem Deveci Aksoy, Sayman Fatih Çağatay ile Yönetim Kurulu üyeleri Hilal Daban Afacan ve Bilge Demir’in hazır bulunduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Necmeddin Kılıç heyetin şahsında tüm meslek mensuplarının günlerini kutlayarak çalışmalarında başarı dileklerini sundu.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim