Çorum Eczacı Odası Meslek İçi Eğitim Komisyonu tarafından organize edilen ve Türk Eczacıları Birliği Eczacılık Akademisi Eğitimcisi Doç. Dr. Buket Aksu’nun verdiği eğitime çok sayıda meslek mensubu katıldı.

Çorum Eczacı Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte söz alan Oda Başkanı Sönmez Çalışkan, hayatın her alanında vazgeçilmez değerde olan iletişimin, eczanelere ilacını almaya gelen hasta ve eczacı noktasında da önemli olduğunu vurguladı.

Vatandaşların, hizmetin en iyisine layık olduğunu belirten Oda Başkanı Çalışkan, I. Basamak Sağlık Kuruluşu olan eczanelerde sağlık danışmanlığı hizmetinin niteliğini artırmak için Meslek İçi Eğitim programlarına ara vermeden devam edeceklerini söyledi.

Etkin iletişim ve empatinin önemine dikkat çeken 45. Bölge Çorum Eczacı Odası Başkanı Sönmez Çalışkan, hastaların da kendilerinin şifa bulmalarına aracılık eden sağlık personeline karşı daha anlayışlı olmaları gerektiğini dile getirerek, sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin bir an önce son bulmasını diledi.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim