Çorum Eczacı Odası Başkanı Sönmez Çalışkan, Genel Sekreter Olcay Çorumlu, Sayman Feyzullah Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri Senem Deveci Aksoy ve Mahmut Özhan Arslan, 26. Dönem Çorum Milletvekillerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette ilgili yaptığı açıklamada “Odamızın yeni oluşan Yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyaretine gelen, her zaman manevi desteklerini hissettiğimiz Vekillerimize, Odamızın faaliyetlerinden ve kış şartlarından dolayı iade-i ziyarette geç kalmıştık” diyen Sönmez Çalışkan, “Vekillerimize makamlarında hem hayırlı olsuna hem de teşekkürlerimizi iletmeye ziyarette bulunduk” dedi.
AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ve CHP Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Tufan Köse’ye mesleklerine, Çorum’a ve ülkemize olan emekleri ve katkıları için teşekkürlerini bildirip, görevlerinde başarılar dilediklerini ileten Çalışkan, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu'nun programından dolayı kendileri ile görüşemediklerini dile getirdi.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim