45. Bölge Çorum Eczacı Odası da bilimsel eczacılığın 178. Yıldönümü, Eczacılık Günü ve Haftası kapsamında 9-26 Mayıs tarihleri arasında çeşitli programlar düzenledi.

Çorum Eczacı Odası Başkanı Sönmez Çalışkan ve beraberindeki heyet bilimsel eczacılığın 178. yıldönümünü, Eczacılık Günü ve Haftası etkinliklerine protokol ziyaretleri ile başladı.

Oda Başkanı Çalışkan ve beraberinde bulunan Oda Genel Sekreteri Olcay Çorumlu, Sayman Feyzullah Yıldırım ile Yönetim Kurulu Üyeleri Senem Deveci Aksoy ve M. Özhan Arslan ilk ziyaretlerini Vali Necmeddin Kılıç’a yaptı.

Heyet, Eczacılık Günü ve Haftası kapsamında düzenlenen programlarla ilgili Vali Kılıç’ı bilgilendirerek etkinliklere davet etti. Vali Kılıç da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Eczacı Odası’na çalışmalarında başarılar diledi.

Çalışkan ve beraberindeki heyet ayrıca İl Sağlık Müdürü Dr. Metin Öztürk, Halk Sağlığı İl Müdürü Ahmet Barış ve Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Duran Cesur’u da ziyaret ederek etkinlikler hakkında bilgi sundular. Öztürk, Barış ve Cesur de Eczacı Odası Başkanı Çalışkan nezdinde tüm eczacıların gününü kutladı.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim