Gülabibey Mahallesi’nde ikamet eden Dağdaşan ailesinin 3 kızından biri olan Ecemsu, yaşıtları gibi yürüyemiyor, koşamıyor. Annesinin kucağından okula giden Ecemsu Dağdaşan’ın yardımına Milletvekili Ceylan ve İl Başkanı Ahlatcı yetişti.

Ceylan ve Ahlatcı, Yavuz Sultan Selim İlkokulu 2. sınıf öğrencisi olan Ecemsu Dağdaşan için Özel İdare bütçesinden akülü tekerlekli sandalye temin ettiler.

Akülü aracın teslimi için Ecemsu’nun okulunda bir tören düzenlendi.

Okul Müdürü Ercan Karaman, Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hasan Belli ile birlikte okul öğretmen ve velileri tarafından karşılanan Milletvekili Ceylan ve İl Başkanı Ahlatcı, önce okul hakkında bilgi aldılar. Ardından da Ecemsu’ya akülü aracı teslim edildi. Annesi Bahar Dağdaşan’ın da hazır bulunduğu törende 8 yaşındaki Ecemsu’nun mutluluğu gözlerinden okunurken, akülü araçla küçük çocuk sınıfına kadar götürüldü.

2/C sınıfından arkadaşları tarafından alkışlarla karşılanan Ecemsu, Milletvekili Ceylan ve İl Başkanı Ahlatcı’ya kitap okudu.

Ecemsu, Milletvekili Ceylan’ın “Büyüyünce ne olmak istiyorsun” sorusuna ise “Doktor olacağım” cevabını verdi.

Milletvekili Ceylan ve İl Başkanı Ahlatcı, daha sonra okuldaki diğer sınıfları da gezerek öğrencilerle sohbet ettiler. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim