Ece ile Gökhan’ın nikâhını Belediye Evlendirme Memuru Erdem Sakınmaz kıydı. Nikah şahitliklerini ise Çorum Milletvekili Tufan Köse, TSE ve Çorum TSO eski Başkanı Kenan Malatyalı, gelin-damadın arkadaşları Merve Tunç ve Can Ünal yaptı.
Düğüne, Garnizon Komutanı J.Kd.Alb. Ahmet Çelik, Emniyet Müdürü Salih Erkan Tarancı, Çorum eski Garnizon Komutanı E.J.Kd.Alb.Eyüp Bölük, Çorum eski Askerlik Şube Başkanı E.Prs.Kd.Alb. Mehmet Taran başta olmak üzere Celal Özcan’ın TSK’dan arkadaşları, TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, Borsa Başkanı Ali Bektaş, CHP İl Başkanı Gürsel Yıldırım, iş dünyasının tanınmış simaları ve her iki ailenin yakınları ve dostları katıldı.
Ekranlardan, “Akşam Sefası” programından tanınan TRT sanatçısı Sehsem Özşimşir ise, konuklara şahane bir sanat müziği ziyafeti çekti.
Uzman Eczacı olan Ece, Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nde araştırma görevlisi. Bilgisayar Mühendisi Gökhan Bülbül, İstanbul’da EG Bilişim Teknolojileri firmasının kurucusu.
ÇORUM HABER, İnci-Celal Özcan ve Neriman-Yılmaz Bülbül çiftlerini kutlar, Ece ile Gökhan’a ömür boyu mutluluklar diler.(Onur MÜLAZIM)



Editör: TE Bilisim