Ankara Sheraton Hotel & Convention Centre’da düzenlenen “4. Özel Sektör Ar-Ge Merkezleri Zirvesi ve Fuarı“nda ECE Holding, kurulduğu yıldan bu yana geliştirerek yürüttüğü Ar-Ge faaliyetleri, nitelikli, araştırmacı kadrosu ve sektöre getirdiği yeniliklerle “Ar-Ge Merkezi Belgesi”ni aldı.

İLERİ TEKNOLOJİ ÜRETİM MERKEZİ
Ece Holding Ar-Ge Merkezi, toplamda Bin 800 metrekare alana kurulu, yeni ürün geliştirme merkezinden ileri teknoloji seramikleri laboratuvarına, geleneksel seramik geliştirme laboratuvarından termal özellikler laboratuvarına ve seramik makineleri geliştirme laboratuvarına varıncaya kadar birçok alanda ileri teknoloji üreten bir yapıya sahip.
Ar-Ge Merkezi Belgesi’ni Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’tan alan ECE Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz, bu belgeyi almanın çok kapsamlı bir süreci temsil ettiğini, Ar-Ge merkezlerini teknolojinin, inovasyonun, üretimin, nitelikli işgücünün ve istihdamın gelişmesine katkı sağlayan en önemli unsurların başında geldiğini belirtti.

SEKTÖRE DESTEK
Çenesiz, sözlerine şu şekilde devam etti: “Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından verilen resmi Ar-Ge Merkezi Belgesi’nin sahibi olmak yeni projelerimiz için bizi motive ediyor. Bu belgeyle birlikte Ar-Ge Merkezimiz kamu onaylı bir merkez haline gelmiştir. Ece Holding Ar-Ge Merkezimiz ile gerek sektörümüze gerekse ülkemize sunacağımız hizmetlerle öncü olmayı hedefliyoruz. Ar-Ge merkezinin kurulması, firmamızın Ar-Ge altyapısını, üretim yaptığımız tüm alana yansıtabilecek teknik desteği sağlaması, nitelikli araştırmacı kadrosuyla bilgi birikiminin gelişmesi için bir avantajdır. Bu sayede sektöründe bilgi üreten ve bu bilgiyi kendi bünyesinde kullanan ve dışarıya satan bir sistem kurulmaktadır. Biz de Ece Holding Ar-Ge Merkezi olarak geliştirdiğimiz sistemleri sektöre fayda sağlayacak şekilde know-how desteği olarak sunacağız ”
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim