Ece Holding’in geleneksel kurumsal birliktelik yemeği, Çorum Kültür Balo Salonu’nda gerçekleştirildi.

Üç akşam devam eden yemeğe, 1.600 kişi katıldı.

Ece çalışanlarını aileleriyle bir araya getiren yemeğin ev sahipliğini, ECE Holding İcra Kurulu Üyesi Ahmet Çenesiz yaptı.

Yapı sektörünün lider markalarını bünyesinde barındıran ve Çorum Organize Sanayi Bölgesi’nden dünyaya ihracat yapan Ece Holding’in aile yemeklerinde, hediye çekilişleri ve çocuklar için palyaço gösterileri düzenlendi, müzik eşliğinde geç saatlere kadar coşkuyla eğlenildi.

“BÜYÜK MARKALARLA PAZAR YARIŞINDAYIZ”

Organizasyonun açılış konuşmasını yapan ECE Holding İcra Kurulu Üyesi Ahmet Çenesiz, bu anlamlı günde çalışanları ve aileleriyle bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi.

Firma olarak her geçen gün faaliyet alanlarını genişlettiklerini ve büyümeye devam ettiklerini belirten Ahmet Çenesiz, “Dünyanın birçok ülkesinde, büyük markalarının söz sahibi olduğu pazarlarda iddiamızı artırarak yürüyoruz. Bu büyümenin dinamikleri arasında hiç şüphe yok ki ECE ailesine mensup tüm arkadaşlarımızın samimi emekleri bulunuyor.” dedi.

“BİN KİŞİLİK ECE AİLESİ SAYESİNDE”

“Çalıştığımız iş alanları yoğun çalışma ve dikkat gerektiriyor. Fakat yapılması ‘zor’ yeni işlere, yeni ürünlere, yeni pazarlara hiç tereddüt etmeden girişebiliyor olmamız inançlarını hiç kaybetmeyen ve emeklerini hiçbir zaman esirgemeyen 1000 kişilik büyük ECE ailesi sayesindedir.” ifadesini kullanan Çenesiz, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Resme bütünüyle baktığımızda 600 metrekare atölyede 10 kişi ile başlanan yolculukta, çok uluslu büyük sermaye gruplarının hakimiyetinde olan bir sektörde dünya devleriyle aşık atarak onlarla işbirliği yapacak noktaya gelen bu kurumun en büyük gücü çalışanlarıdır.”

“TEMELİ 1946’DA ATILDI”

Ahmet Çenesiz konuşmasında Ece Holding ile ilgili de şu bilgileri verdi:

“Çorum’da temelleri 1946 yılında İsmail Çenesiz’in gövdesini ahşaptan kendi yaptığı hızar makinasıyla açtığı marangoz dükkanıyla atan, 1965 yılında Çenesizler Koll. Şti.'nin kurulması ile tuğla ve kiremit alanına giren ve 1986 yılında da ikiye bölünerek Ece Seramik olarak yoluna devam ECE Grup, 2006 yılında da ECE Grup Şirketleri olarak ECE Holding çatısı altında birleştirildi. Halen, 1992 yılında Çorum Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulan fabrikasında vitrifiye seramik ürünlerinden banyo dolaplarına, armatürden metal aksesuara kadar yaklaşık 15 binin üzerinde ürün çeşidiyle hizmet veren ECE Holding, dört lokasyonda toplam 7 üretim tesisi ile 345 bin metrekare açık alan 92 bin metrekarelik kapalı alanda üretim yapan ve 1000 kişilik istihdamdan oluşan bir sanayi grubudur.”

“44 ÜLKEYE İHRACAT”

“ECE Holding’in amiral gemisi konumundaki ECE Banyo; 44 ülkeye ihracat yapan ve yurt içinde 205 bayiden oluşan dağıtım kanalı ile müşterilerine ulaşıyor. Bünyesindeki ECE Banyo markasıyla başarılarını sürdüren ECE Holding, banyo çözümleri konusunda dünyanın lider firması olan Ideal Standard International’in de Türkiye operasyonlarını yürütüyor. Vitrifiye seramik alanında dünyanın önde gelen ülkesi olan İtalya'da, karakteristik bir İtalyan üreticisi olarak faaliyetlerini yürüten, pazarda ilk 10 üretici arasında yer alan yarım asırlık ISVEA markası da 2013 yılında ECE Holding tarafından satın alınarak, Türk banyo gereçleri pazarıyla buluşturuldu.”

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim