Çorum’da düzenlenen etkinliğin açılışına; Çorum Vali Yardımcısı Azmi Yeşil, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Çorum İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, öğrenciler ve aileleri katıldı.
Açılış ve protokol konuşmalarının ardından yükseköğretim kuruluşlarının tanıtımı gerçekleştirildi. Devlet ve vakıf üniversitelerinin katıldığı ve iki gün süresince devam eden fuarda Düzce Üniversitesi standına, Çorumlu öğrenciler ve aileleri yoğun ilgi gösterdi. Tanıtım görevlileri, Düzce Üniversitesi’nin Fakülteleri, Yüksekokulları, Meslek Yüksekokulları, lisans ve ön lisans programları hakkında bilgiler aktardılar. Düzce Üniversitesi’nin eğitim-öğretim faaliyetleri, akademik başarıları ve bölgesel kalkınmaya olan katkılarının da anlatıldığı etkinlikte, Düzce Üniversitesi’nin öğrencilere sunduğu mesleki, bilimsel ve sosyal imkanlarla ilgili detaylı bilgilendirmede bulunuldu.
Düzce Üniversitesi’nin öğrencilere sağladığı yurt içi ve yurt dışı eğitim olanakları hakkında da bilgiler paylaşan tanıtım görevlileri, üniversite adaylarının merak ettiği soruları cevaplandırdı.

Editör: TE Bilisim