Gazetenin Kurucusu, Başyazarı, Şirket Genel Müdürü ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Mehmet Yolyapar ise, meslek yaşamının 47. yılına adımını attı. 
Takdir ve övgü dolu mesajlar, daha Ağustos ayında, 32. yıla ilişkin reklamlarımızla birlikte gelmeye başlamıştı. 17 Eylül’ü bilen ÇORUM HABER dostları, kutlama mesajlarını o güne yetiştirdiler. Cumartesi sayımızdan sonra ise, her kanaldan, duygulandıran, gururlandıran, yüreklendiren mesajlar yağıyor.
ÇORUM HABER’i günü gününe izleyen Çorum eski Valimiz Hüseyin Poroy, Mehmet Yolyapar’ı telefonla ilk arayanlardan biri oldu ve dostuna, “Daima kalbimizin en müstesna yerindesin” ifadesini kullandı.
Ahlatcı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı ise, Bodrum’dan Mehmet Yolyapar’a gönderdiği mesajda, özetle, “Allah sana uzun ömürler versin. Ömrünün sonuna kadar yaz. Zira, Çorum’un gelişmesine, birleşip kardeşçe yaşamasına yaptığın katkılar çok büyüktür. İyi ki varsın. Senin denge unsuru ve etkileyici kalemin Çorum için çok önemli. Çorum seninle mutlu” dedi.
Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen, hem Cemiyet, hem de Çorum Hakimiyet adına çiçek gönderdi; İstanbul’dan Yolyapar’ı telefonla arayarak kutladı.
Fikret Hoca, mesajında Mehmet Yolyapar’ı “Çorum sevdalısı” ve “insancıl” olarak niteledi.
İşadamı Nihat Malatyalı da, şu anlamlı mesajı geçti: Allah memleketimize ÇORUM HABER’siz günleri göstermesin.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim