Belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarlarının da hazır bulunduğu toplantıda Başkan Necmettin Yalçın, göreve geldikleri günden bu yana yapılan çalışmalar ve yeni hayata geçirilmesi düşünülen projeler hakkında bilgi verdi.
İstişare toplantısında ayrıca vatandaşların talep ve önerilerini de dinleyen Necmettin Yalçın, Düvenci beldesindeki her mahalleye eşit şekilde hizmet sunma amacında olduklarını söyledi.
Belediye projelerinin öncelik ve önemine göre hayata geçirildiğini dile getiren Başkan Yalçın, düzenledikleri toplantının, Düvenci’nin sorunlarının tespit edilmesi ve bu sorunlara yönelik çözümlerin masaya yatırılması açısından çok yararlı bir toplantı olduğunu belirtti.
Ortak akla her zaman değer verdiğini ifade eden Düvenci Belediye Başkanı Yalçın, beldede yaşayan herkesin söz söyleme ve görüşünü belirtme hakkına sahip olduğuna inandığını ve bunu da Belediye yönetiminde temel esas olarak kabul ettiğini vurguladı.
Düvencili yurttaşlar da düzenlenen istişare toplantısından duydukları memnuniyeti dile getirerek, Düvenci’nin daha yaşanabilir bir belde olması için katkı vermekten gurur duyacaklarını kaydettiler.
(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim