Büyük Düvenci İlköğretim Okulu’nda düzenlenen ödül törenine Belediye Başkanı Necmettin Yalçın, Okul Müdürü Yusuf Atman, okul öğretmenleri katıldı.
Okul Müdürü Yusuf Atman, eğitim süreci boyunca öğrencilerin bilgi, beceri ve yeteneklerini geliştirerek; onları hem iyi birer insan olmaları, hem de bir üst öğrenime hazırlamaya yönelik 2014-2015 eğitim öğretim yılının birinci dönemini başarılı bir şekilde tamamlamanın sevincini, gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Bu uğurda büyük özveriyle çalışan yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, eğitime katkı sağlayan tüm personellerimize teşekkür ederim” dedi.
Belediye Başkanı Necmettin Yalçın ise, en büyük yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu söyledi. Geleceğin Türkiyesi’nin bugünün çocuklarının elinde şekilleneceğini belirten Yalçın, eğitimi ve çocukları önemsediklerini belirtti.
Belediye olarak beldeye bir kütüphane kazandırdıklarını dile getiren Yalçın, “Kütüphanemiz hem çocuklarımızın hem de belde halkımızın hizmetine sunduk. Tatil hakkınız. İstediğiniz gibi eğlenip oynayacaksınız. Ancak oyunun yanı sıra ufkunuzun ve bilgi dağarcığınızın gelişmesi için bol bol kitap okuyun. Bütün öğrencilerimizi kütüphanemize bekliyorum. Herhangi bir isteğiniz olursa yanıma gelerek bana da söyleyebilirsiniz” diye konuştu.
Yalçın, konuşmasının sonunda öğrencilerin başarılarında emeği geçen okul öğretmenleri ve velilerini tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.
BAŞKAN YALÇIN’A PLAKET
Okul Müdürü Ataman, ödül törenin ardından eğitime verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Necmettin Yalçın’a teşekkür ederek plaket taktim etti.
Başkan Yalçın, kendisinin eğitimci olduğunu hatırlarak, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da eğitime her türlü desteği vermeye devam edeceğini belirtti.
Editör: TE Bilisim