Milletvekili Ceritoğlu, 11 yaşında yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek ölümü ile Çorum’u yasa boğan Duru Apraş’ın ailesini ziyaret etti.

Duru’nun ailesinin üzüntülerine ortak olan Ceritoğlu, annesi Arzu Apraş’a başsağlığı dileyerek, ailesine, yakınları ve sevenlerine sabır dileğinde bulundu.

Duru’nun ölümünde duyduğu üzüntüyü dile getiren Ceritoğlu, “Duru kızımız hastane odasında hem hastalığı ile mücadele verirken, aynı zamanda yaşamak adına hayatla olan bağlantısını hiçbir zaman koparmadı. O tedavi gördüğü hastane odasında marifetli elleri ile yaptığı süsler ve hediyelik eşyalar bunun bir göstergesiydi” dedi.

Duru’nun hastalığı sürecinde verdiği yaşama mücadelenin herkese örnek olması gerektiğini kaydeden Ceritoğlu, acıların en büyüğünün genç yaşta zamansız kaybedilen yakınların ölümleri olduğunu söyledi.

Bu acılı günlerinde kendilerini yalnız bırakmadığı için Milletvekili Ceritoğlu’na teşekkür eden Arzu Apraş, “Allah kimseye böyle evlat acısı yaşatmasın, dayanması çok zor bir durum. Siz dostların verdiği manevi destek ile bu zorlu günleri atlatmaya çalışıyoruz” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim