Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Eski İl Emniyet Müdürü Salih Erkan Tarancı, TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, Votorantim Çorum Çimento Fabrikası Genel Müdürü Murat Çağlayan ve Yeniyol Mahallesi Muhtarı Seydi Demiray’ın katılımıyla gerçekleştirilen ziyarette konuşan Ahmet Dursunoğlu, Çorum’da görev yaptığı süre içerisinde TSO ile olan ilişkilerinin her zaman iyi olduğunu söyledi. Her iki kurumun da birbirlerine destek olduğunu ve kurumlar arasında kurulan bu bağın çok güçlü olduğunu ifade eden Dursunoğlu, Çorum’u ve Çorum’da edindiği dostlukları hiçbir zaman unutmayacağını vurguladı.
TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal da, Ahmet Dursunoğlu’nun görev yaptığı süre içerisinde KOSGEB ile olan bağların daha da güçlendiğini belirterek, yeni görevinde başarılar diledi.
Ziyaretten dolayı teşekkür eden Başaranhıncal, Çorum’da bürokrasi çevresinin birbiriyle ahenk içerisinde çalıştığını, iş dünyasının da bu ahengin bir parçası olduğunu vurguladı. Başaranhıncal, Ahmet Dursunoğlu’nun Çorum’a ciddi katkılarının olduğunu belirterek, Samsun’da yapacağı çalışmalarda başarılar diledi.
(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim