Köy Hizmetlerinden emekli merkeze bağlı Elköy Köyü eski Muhtarı Mehmet Yılmaz ve Köy Hizmetlerinden emekli Mahmut Yılmaz ile emekli öğretmen Ahmet Yılmaz’ın ağabeyi olan Duran Yılmaz (68) uzun süre Ankara’da tedavi gördükten sonra Çorum’da tedavisine devam ediliyordu. Yılmaz geçtiğimiz gün damadının evinde rahatsızlanarak hayatını kaybetti.
Tarım İl Müdürlüğü personeli Neriman Bayrak, Hakkı Bilal Fabrikası çalışanlarından Nermin Soybek, evhanımı Nesrin Uysal’ın babaları, Çorum Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü Bilgisayar Programcısı Celalettin Bayrak, Çimento Fabrikası Restoran Şefi Ekrem Uysal, İnşaat Teknikeri Yakup Soybek’in kayınpederi olan Duran Yılmaz’ın cenazesi dün Ulucami’de öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından merkeze bağlı Elköy Köyü’nde toprağa verildi. Haber Müdürümüz Volkan Sınayuç’un da akrabası olan Duran Yılmaz’ın cenazesine çok sayıda seveni katıldı.
Öte yandan Ulucami’deki cenaze namazında ilimizin tanınmış leblebicilerinden Tozluburun Köyü’nden gelme Arif Yıldırım ile Alaca Karaçal Köyü’nden gelme Köy Hizmetleri’nden emekli Vahit Aygül’ün babası İsmail Aygül’ün de cenaze namazı kılındı.
ÇORUM HABER, merhumlara Allah’tan rahmet, aileleri ve sevenlerine başsağlığı diler.
(Onur MÜLAZIM)

Editör: TE Bilisim