Ceylan, Türkiye'nin son dört aydır duraklama dönemi yaşadığını hatırlatarak, "çözümsüzlük çözüm değildir" dedi.
1 Kasım Milletvekilliği Genel Seçimlerine yoğun bir tempoda hazırlanan Milletvekili Adayı Ceylan, Türk-İş Çorum Temsilcisi Sefer Kahraman’ı ziyaret etti. Ceylan’ın ziyaretinde AK Parti İl Başkan Vekili Eyüp Arslan, İl Başkan Yardımcıları Adnan Tığlı, Adnan Armağan, Cemalettin Polattaş, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve bazı partililer hazır bulundu.
Türk-İş'e bağlı sendikaların şube başkanları ile bir görüşme yapan Ceylan, "Çorum'u hep birlikte yöneteceğiz. Bütün sivil toplum kuruluşları ve sendikalar için koşacağız" dedi.

"ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYAN SENDİKAYIZ"
Türk-İş İl Temsilcisi Sefer Kahraman, ülkenin ve milletin geleceği için her zaman elini taşın altına koyan ve gereken neyse yapmaktan kaçınmayan bir sendika olduklarını anlatarak, 1 Kasım seçimlerinin hayırlara vesile olmasını diledi.
Ahmet Sami Ceylan'ın Çorum'un yapısını bildiğini, kendi içlerinden bir kişi olduğunu anlatan Kahraman, Ceylan'ın Çorum için faydalı işler yapacağına inandığını, bu noktada her zaman işbirliği ve karşılıklı diyalog halinde olacaklarını söyledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kahraman, Ceylan'a teşekkür ederek başarılar diledi.

"BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ"
Milletvekili Adayı Ceylan ise Çorum'un tüm renklerini kucaklayacaklarını, hiçbir ayrım yapmadan Çorum'un bütününe hizmet edeceklerini, tüm sivil toplum kuruluşları ile, esnafla, sanayici ile Çorumlularla birlikte yürüyeceklerini belirtti.
Herkesle karşılıklı işbirliği ve diyaloga önem vereceklerinin altını çizen Ceylan, "işçi olsun, memur olsun, hangi görüşe hakim olursa olsun tüm sendikalarla birlikte yol alacağız. Bu dönemde her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe, kardeşliğe, dostlukları pekiştirmeye, kenetlenmeye, hoşgörüye ihtiyacımız var" dedi.
1 Kasım seçimleriyle birlikte Türkiye'de 4 aydır yaşanan duraklama dönemini sona erdireceklerine inandığını vurgulayan Ceylan, "1 Kasım, seçimlerden ziyade memleket meselesi haline geldi. Memleketimizin selameti açısından 1 Kasım seçimlerinin önemi çok büyük. Demokrasi tarihinin en önemli seçimini yaşayacağız. Milli iradeye saygımız var. Sandıktan hangi sonuç çıkarsa çıksın milletimizin kararına saygı duyacağız. 1 Kasım'da tüm seçmenlerimizi oy kullanmaya, demokratik haklarını kullanmaya davet ediyorum. Oy kullansınlar ki ülkenin geleceğine katkı sağlasınlar" diye konuştu.
Ceylan, "Bizler, Türkiye'de istikrar ve güven ortamının devam etmesini istiyoruz. Bu ortamı sağlamak için de tek başına ve güçlü bir hükümet gerekli. Türkiye'de tek başına iktidar olabilecek tek parti ise AK Parti. 13 yıldır yaptıklarımız, bundan sonra yapacaklarımızın da teminatıdır. 13 yılda yaptıklarımızı her alanda ve her ölçü birimi ile karşılaştırmaya hazırız" ifadesini kullandı.
Ceylan, hedeflerinin daha yaşanabilir bir Türkiye, daha yaşanabilir bir Çorum olduğunu vurgulayarak, halkın refah seviyesini ve mutluluğu artırmak için her türlü çabayı göstereceklerini dile getirdi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim