Tüm çocukların haklarını korumak ve yaşam koşullarını iyileştirmek için 20 Kasım 1989 tarihinde Birleşmiş Milletler Genel Kurulunda 193 üye ülke tarafından imzalanan sözleşme ile çocuk haklarının güvence altına alınmasının hedeflendiğini belirten Derya Çeten, aynı BM’in savaşlarda ölen, yurtlarından göç etmek zorunda kalan, kısacası tüm haklarından mahrum bırakılan milyonlarca çocuğu görmezden geldiğini anlattı.

Çeten, “Bu yaşananlar tüm dünyanın, özellikle de çocuklarımızın Nebevi bir şefkate çok ama çok ihtiyacı olduğunu gösteriyor. Çocuklarımızın; gayri Müslimlerin de çocukları dâhil olmak üzere bütün çocukları kucaklayan, o engin tevazusuyla çocuklarla her fırsatta ilgilenen, şakalaşan, gördüğünde onlara selam verip, hal ve hatırlarını soran, hasta olduklarında ziyaretlerine giden Hz. Peygamber'in (SAV) merhametine, sevgisine ve şefkatine ihtiyacı var…

Erbakan Vakfı olarak tüm çocuklarımızın yaralarının ancak bu sevgi ve şefkatle sarılacağına, onların sömürü ve haksızlıklardan kurtuluşlarının ancak Milli Görüşün hedefleri ile kurulmuş adil bir dünyada gerçekleşeceğine inanıyor ve bunun için çalışıyoruz” dedi. (Haber Merkezi) nun altında bulunan Çırağan Sarayı Düğün Salonları’nda öğretmenler gününe özel programa katılmak isteyenlerin 5376049993 ve 5369580001 numaralı telefonlardan kendilerine ulaşılabileceğini bildirdi. (Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim