Çorum’a ve ülkeye hizmete devam edebilecek olmanın sevincini ve mutluluğunu yaşadığını ifade eden Rektör Alkan, verilen bu yetki ile Hitit Üniversitesi’ni dünya standartlarında, sayılı ve prestijli üniversitelerden biri haline getirmek için çalışacaklarını belirtti.
Prof. Dr. Alkan, “Bu görevin sadece şahsımıza değil, Üniversitemizi sahiplenen herkese verildiği düşüncesiyle, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da hep birlikte, omuz omuza başarılı çalışmalar ve büyük projeler gerçekleştirmeye devam edeceğimiz inancındayım” dedi.
Hitit Üniversitesi’ni ulusal ve uluslararası bilim arenasında hak ettiği konuma taşıyabilmek için çalışmalara hızla devam edeceklerini açıklayan Rektör Alkan, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Hedefimiz, Hitit Üniversitesi’nin evrensel bilime ve eğitime yaptığı katkılarla dünyanın saygın üniversiteleri arasında yer almasıdır. Bu bilinçten hareketle, şimdiye kadar olduğu gibi önümüzdeki dört yıl boyunca da yeni Türkiye vizyonuna ve değişen dünya konjonktürüne uygun bir yönetim anlayışıyla çalışmalarımıza her geçen gün artan bir tempoyla devam edeceğiz.
Hitit Üniversitesi Rektörlüğüne ikinci defa atanmam konusunda verilen bu kararın ülkemize, ilimize ve üniversitemize hayırlı olmasını diler, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrasında da güzel hizmetlere hep birlikte imza atmak temennisiyle, en içten sevgi ve saygılarımı sunarım.”
(Hitit Üniversitesi)
Editör: TE Bilisim