Toplantıya, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Belediye Başkanı Zeki Gül, AK Parti İl Koordinatörü Recep Yıldırım, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, İlçe Belediye Başkanları, ilçe başkanları ile çok sayıda partili katıldı. Toplantıda ilk konuşmayı yapan AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Kilis’te organize ettikleri İskilip dolması, leblebi ikramı ve orada karşılaştıkları yaşananlarla ilgili bilgi verdi.

Karadağ, Türk ordusunun Afrin’de kahramanca savaştığını belirterek, “Önce Kilis’e gittik. Burada değerli komutanlarıyla birlikte 10 bin tane kumanya ve leblebimizi intikal ettirdik. Sıcağı sıcağına ordumuza ikram edildi. Sınır ötesine gittiğimiz andan itibaren top sesleri arasında yemek yedik, namazımızı kıldık. Devamlı top sesleri geliyor. Ordumuz orada kahramanca bir mücadele veriyor. Kahramanca mücadeleyi veren askerlerimizle birlikte bir gün geçirme fırsatımız oldu. Oraları görmek bizim için önemliydi. Tekrar Belediye Başkanımızla birlikte bir ziyaret daha yapacağız. Biraz daha sınırın ötesine geçme fırsatımız olacak. Bunun haricinde ayrı bir ekiple Çobanbey’e gideceğim” dedi.

2019 yılında yapılacak olan yerel yönetim seçimleriyle ilgili de konuşan Karadağ, “2019’daki hedefimiz şudur, 14 ilçe belediye başkanlığının tamamını, 2 tane belde belediye başkanlığının tamamını da Çorum teşkilatları olarak kazanmak istiyoruz. Bunun gayreti içerisinde olacağız. Geçtiğimiz seçim sonuçlarına baktığımız zaman 14 ilçe, 2 belde olmak üzere 16 tane ilçe ve belde belediye başkanlıklarını almamamız için hiçbir neden yok. Biz bu haftadan itibaren yapacağımız çalışmalarda bir nevi kamuoyu yoklaması yapmış olacağız. Oraların nabzını tutacağız. En iyi, en isabetli adayları seçimlerde göstererek, belediye başkanlıklarının tamamını kazanmak hedefimizdir. Böyle bir hedef doğrultusunda hem içerde, hem de Türkiye içerisinde düşmanlara karşı mücadele eden cumhurbaşkanımıza paket halinde ‘Belediye başkanlıklarının tamamını aldık’ diyerek gitmek istiyoruz. Bunları sizlerle birlikte başaracağımıza yürekten inanıyorum.” dedi.

“ÇORUM TEŞKİLATI CANLA BAŞLA ÇALIŞIYOR”

AK Parti İl Koordinatörü Recep Yıldırım ise, Çorum’un teşkilatçılıkta merkez olduğunu dile getirdi.

Çorum’da canla başla çalışan bir teşkilat bulunduğunu belirten Yıldırım, “Burada, geçtiğimiz hafta 25 tane ilçenin temayül yoklamasını yaptık. Orada da teşkilatları gördüm. Çorum, dünyanın merkezi ya, Çorum dünyada teşkilatçılığın da merkezi olmuş. İl başkanınız, Türkiye’deki il başkanları arasında bir numara,.Kürsüye gelip konuşulanları dinledikçe dinleyeceğim geliyor. Bu coşkuyu gördükçe işte teşkilat diyorum” dedi.

Kürsüye gelen AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur da yaptıkları ve yapacakları çalışmaları anlattılar. Ardından İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya’nın da yaptığı selamlama konuşmasıyla toplantı, basına kapalı olarak devam etti. (Yusuf ÇINAR)

Editör: TE Bilisim