Massey Ferguson Bölge Bayii Bayramlar Motorlu Araçlar tarafından dün Yeni Buğday Pazarı karşısında düzenlenen tanıtımda, Çorumlu çiftçiler Massey Ferguson’un en son modellerini test etme imkânı buldu.
Tanıtım etkinliğine Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı Yusuf Şahinbaş, Massey Ferguson (AGCO) Türkiye Pazarlama Müdürü Özlem Aşçı Özel, Bayramlar Motorlu Araçlar sahibi Ali Bayram ve çok sayıda çiftçi katıldı.
Etkinlikte çiftçilere hitap eden Bayramlar Motorlu Araçlar sahibi Ali Bayram, Türkiye’de bulunan yaklaşık 1,5 milyon adet traktörün yarısının Massey Ferguson markasına ait olduğunu belirterek, “Bu da gösteriyor ki Massey Ferguson’un güçlü ve dayanıklı traktörleri Türk çiftçisinin en büyük yardımcısı durumunda. Bizler de Bayramlar Motorlu Araçlar olarak kurulduğumuz günden bu yana Çorum çiftçisini, dünya çiftçilerinin sahip olduğu teknolojik imkânlara kavuşturmak amacındayız. Bu konuda var gücümüzle çalışırken en büyük destekçimiz olan ve aile olarak gördüğümüz tüm çiftçilerimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Daha sonra etkinliğe katılan çiftçilere çekilişle traktör maketi, seyahat çantası, yelek, termos ve traktör tepe lâmbası verilirken, alanda bulunan çocuklara da yap-boz hediye edildi.
Son olarak Massey Ferguson Ürün Uzmanları tarafından, Fransa ve Manisa fabrikalarında üretilen 2600, 5600, 6600 ve 4700 serilerine ait yeni traktörlerin tanıtımı yapıldı.
Massey Ferguson’un proje ortakları TEB, Lassa, Maschio, Gaspardo, EAS ve Atlantis markalarının da stant açtığı etkinlik, çiftçilerin demo tarla alanında traktör test sürüşüne katılmasıyla devam etti.
İlki Amasya’da gerçekleştirilen ve 7 Ekim’e kadar sürecek olan Massey Ferguson Tarla Günleri Tanıtım Turu sırasıyla Kırşehir, Kayseri, Karaman, Mersin, Afyonkarahisar, Denizli, Balıkesir, Çanakkale, Sivas, Gaziantep ve Aksaray’da da düzenlenecek.




(Recep SERBES)
 
Editör: TE Bilisim