Verdikleri hizmetin hakkını vermek istediklerini belirten Doğan, lise öğrencileri, KPSS, DGS, ALES ve üniversiteye hazırlananlara matematik konusunda destek verdiklerini eğitimi milli mesele olarak gördüklerini anlattı.

Verdikleri eğitim ile öğrencileri bu işi başarabileceklerini gösterdiklerini, aldıkları notlar yükselmeye başlayınca öğrencilerin kendilerine olan güveninin de arttığını belirten Dünya Matematik Özel Öğretim Kursu sahibi Tarkan Doğan, lise öğrencilerinin sürekli gözetim altında olduğunu sabah 10.00’dan 23.00’a kadar etüde devam ettiklerini, haftada 12 saat matematik dersi verdiklerini ve bunun temel yeterlilik, alan yeterliliği ya da geometri alanındaki dağılımını öğrenciye göre ayarladıklarını kaydetti. Öğrencilerin ev ortamında ders çalışmasının zor olduğunu, internet ve televizyondan uzak bir ortamda öğrencilerin konuya yoğunlaşmalarını sağladıklarını ifade eden Doğan, KPSS-ALES ve DGS gruplarına ise haftada 8 saat eğitim verdiklerini, çalışanlar için akşam gruplarının bulunduğunu dile getirdi.

Ulukavak Mahallesi Çevreyolu Bulvarı No 58/B (Kerebigazi Öğrenci Yurdu karşısı) adresinde hizmet verdiklerini kaydeden Doğan, 12 kişilik 6 sınıfları bulunduğunu ayrıca özel ders için sınıflarının olduğunu dile getirdi. Doğan, uzaktan gelecek öğrenciler için servis imkanlarının da olduğunu anlattı. (Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim