Yasemin ve Engin Zeren’in işletmeciliğini yaptıkları Silverline Zeren Ankastre, Merzifon’dan sonra ikinci mağazasını Çorum halkının hizmetine sundu.

İnönü Caddesi, 50 numarada (Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası yanı) bulunan mağaza için dün görkemli bir açılış töreni gerçekleştirildi.

Törene Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurcan Baykam, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal ve Silverline Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Laçin’in yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta kürsüye gelen Silverline Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Laçin, aslen Gümüşhacıköylü olduklarını belirterek, “Biz Çorum’u da kendi memleketimiz gibi görüyoruz. O nedenle, bu toprakların yarattığı, sektöründe 1 numara olmayı hedefleyen ve dünya markası olma yolunda hızlı ve emin adımlarla ilerleyen Silverline’ın yeni bir mağazasını Çorum’a kazandırmış olmaktan son derece mutluyuz. Silverline markası bugünlere, bölge insanının büyük desteğiyle gelmiştir. Yeni mağazamızın da hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Çakır Camii Müezzini Hüseyin Erci’nin yaptığı duanın ardından ise mağazanın açılış kurdelesi Rektör Alkan, TSO Başkanı Başaranhıncal, Silverline Yönetim Kurulu Başkanı Laçin ve mağaza sahipleri Zeren çifti tarafından hep birlikte kesildi.

Zeren Ankastre sahipleri Yasemin ve Engin Zeren, kurdele kesiminin ardından konuklarına mağazayı gezdirerek ürünler hakkında bilgi sundular.

300 metrekarelik bir alana sahip olan Silverline Zeren Ankastre Mağazası’nda, 40’a yakın yeni nesil mutfak setleri sergilenirken ayrıca müşterilerin ürünleri test edebilmeleri için “canlı mutfak” bölümü de yer alıyor.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim