Anitta Otel’de düzenlenen programa Okul Müdürü Mehmet Pala, Okul Aile Birliği Başkanı Çiğdem Temur ve yönetimi ile Dumlupınar İlkokulu öğretmenleri katıldı.

Program Okul Müdürü Mehmet Pala'nın açılış konuşması ile başladı.

Konuşmasında birlik beraberlik içinde olmanın öğrencilerin eğitimine olumlu yansıyacağı vurgusuyla başladığı konuşmasına programı düzenleyen Yönetim Kurulu Üyeleri Çiğdem Temür, Mustafa Bektaş, Huriye Bektaş, Hüsniye Karakaş ve Gamze Yüzücü’ye teşekkür etti.

Okul Aile Birliği Başkanı Çiğdem Temur ise “Öğretmenlerimizle gurur duyuyoruz. Sizler bizim ve çocuklarımız için çok değerlisiniz. Sizin için ne yapsak hakkınızı ödeyemeyiz. Düzenlediğimiz programımıza katıldığınız için yönetim kurulumuz ve tüm velilerimiz adına sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.

Yönetim Kumlu Üyelerinden Mustafa Bektaş ise Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu ve tüm veliler olarak her zaman okulun ve öğretmenlerin yanında olduklarını kaydederek, “Sizler sadece öğrencilerimizin öğretmeni değil veliler olarak bizlerinde öğretmenisiniz sizlerden çok şey öğreniyoruz. Ayrıca sizlerin çocuklarımıza gösterdiğiniz ilgi alaka sevgi hoşgörü ve merhamet sizlerin ne kadar kutsal bir görevi yaptığınızı bize çok iyi anlatıyor iyi ki varsınız iyi ki çocuklarımızın öğretmenisiniz “ şeklinde konuştu.

Program velilerin öğretmenlere çiçek takdimi ve fotoğraf çekimiyle sona erdi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim