CHP İl Başkanı Hasan Suvacı, Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, okul müdürleri ve velilerin katıldığı programda konuşan okul müdürü Ahmet Aktaş, kurdukları hayalleri gerçekleştirdiklerini ve şimdi daha büyük hayallerinin bulunduğunu ve bunları da gerçekleştirmek için çabaladıklarını anlattı.

Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ise konuşmasında son zamanlarda Çorum’da başarılı çalışmalar olduğunu anlattı. Yükselen eğitim çıtası ile birlikte öğrencilerin spor ve sanat alanlarında adından söz ettirmeye başladığını söyleyen Büyük, “Artık ayrılıklara, başarısızlıklara yer yok” dedi.

TEOG sınavında çok iyi notlar alındığını dile getiren Büyük, öğrencilerin her birinin bir spor ya da sanat dalıyla ilgilendiğini, öğretmenlerinse mesai kavramını unutup başarıdan başarıya koşmak için çalıştığını anlattı. Yapılan konuşmaların ardından Vedat Özal, Mustafa Şevket Öncül, Pınar Ilgaz, Levent Coşkuner, Sefer Kalkan ve Murat Yıldırım’dan oluşan müzik grubu Türk Sanat müziği eserleri seslendirdi.

Robot kulübü öğretmeni Ünsal Berk yönetimindeki öğrencilerin yazılımını kendilerinin yaptığı robotları beğeniye sunduğu programda ayrıca Adil Candemir Güreş Eğitim Merkezi’nde güreş eğitimi alan öğrenciler tarafından gösteri yapıldı. Okçuluk kulübü öğretmeni Fatih Ünsal yönetimindeki öğrencilerin ok attığı programda katılımcılar daha sonra birlikte stantları ziyaret ettiler.

(Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim