ÇORUM HABER’in 14 Kasım 2018 günü “Doğubayazıt’tan gelen gelin altınlarla kaçtı” başlığı ile verilen haber, çete üyesinin itirafları ile bir anda olayın seyrinin değişmesine vesile oldu.

Çorum’da oğullarını evlendirmek için yola çıkan ve 60 bin lira dolandırılan ailenin içine düştüğü durumda önemli gelişmeler yaşandı. Hatice Uncu sözde gelini olacak N.Ö’ye aldığı giysileri stüdyoya kadar getirip yaşadıklarını bir kez daha anlattı.

Yine programa ismini vermek istemeyen ve aynı gelin tarafından 50 bin lira dolandırılan bir damat adayı telefon bağlantısı ile programa katıldı.

Hatice ve Hasan Uncu’yu Doğubayazıt'a götürdüğü belirtilen Seyit isimli aracı da telefonla bağlanıp İbrahim Ö. isimli kişinin kendisini de kandırdığını söyledi. Serap Paköz, Seyit isimli kişiye inanmadığını ve bu işte parmağının olup olmadığını sordu. Seyit isimli kişi aileden para talep etmediğini öne sürdü. Daha sonra yayına bir şebeke üyesi katılıp Hatice ve Hasan Uncu’yu dolandıran çete üyelerini tanığını ve emniyet güçlerine bu konuda yardımcı olabileceğini söyledi. (Yusuf ÇINAR)

Editör: TE Bilisim