Ankara Kızılay'da düzenlenen bombalı saldırıda ağır yaralanan Songül Bektaş, karnındaki 6,5 aylık bebeğini kaybetti. Songül Bektaş'ın hayati tehlikesinin devam ettiği ve yoğun bakımda olduğu öğrenildi.
Polis memuru eşiyle birlikte 2,5 ay sonra doğacak olan bebekleri için alışverişe çıkan 42 yaşındaki Songül Bektaş, Güvenpark'ta bulunan banklara soluklanmak için oturdu. Bombalı saldırının etkisiyle Songül Bektaş, savrularak yere yığıldı. Songül Bektaş'ın üzerine siper olan eşi patlamayı hafif yaralı olarak atlattı.
Ambulansla Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Songül Bektaş'ın 2 kere kalbi durmasına rağmen hayata tutundu. Songül Bektaş, karnındaki 6,5 aylık bebeğini kaybetti. Songül Bektaş'ın hayati tehlikesinin devam ettiği ve yoğun bakımda olduğu öğrenildi.Öte yandan Yeşilyurt (çomar) Köyü muhtarı Erol Keseci, Baba Mehmet Bektaş(74), ve diğer yakınlarının haberi alır almaz Ankara’ya gittiklerini ve şuan hastanede olduklarını söyledi. Keçeli, yaşananların çok üzücü olduğunu ve dua ettiklerini söyledi.
Editör: TE Bilisim