Özel Hastane Başhekimi, Kardiyoloji Uzmanı Dr. Gökhan Bilgili, dahiliye (iç hastalıkları) bölümünün çok önemli bir branş olduğunu belirterek, Dr. Ayfer Cerit ve Dr. Caner Keser’den sonra üçüncü Dahiliye Uzmanı olarak Dr. Şimşek’le kadrolarını güçlendirdiklerini söyledi.

Çorum halkına kaliteli hizmet sunmayı ilke edindiklerini vurgulayan Dr. Bilgili, “Deneyimli ve alanında uzman hekimlerle halkımızın muayene ve tedavi ihtiyaçlarına karşılık vermeye çalışıyoruz” dedi.

Başhekim Dr. Gökhan Bilgili, yatak kapasitesini ve hizmet çeşitliliğini artırdıklarına da değinerek, Çorum halkının yanısıra çevre il ve ilçelerden gelen hastalara da sağlık hizmeti verdiklerini ifade etti.

Dr. Zühal Gülsüm Şimşek, 1979 yılında Çorum’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Çorum’da tamamladıktan sonra, Samsun Ondokuzmayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. İhtisasını Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaptı.

Osmancık’tan başlayarak Samsun, Merzifon, Kuşadası ve Manisa’da çalıştı.

Dr. Şimşek, diyabet (şeker hastalığı), tansiyon, solunum yolu enfeksiyonları, romatizmal hastalıklar, tiroit, kansızlık ve kan hastalıkları, karın ve mide ağrısı, vitamin eksiklikleri ve tedavileri konusunda deneyim sahibi. Ayrıca çocuk sağlığı ve hastalıkları, deri ve zührevi hastalıklar, tıbbi farmakoloji alanlarında da eğitimli.

Dr. Zühal Gülsüm Şimşek, evli ve bir çocuk annesi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim