Çorum Özel Hastanesi kadrosunda yer alan ve 10. yılını dolduran Üroloji Uzmanı Opr. Dr. Sönmezer’in yıldönümü nedeniyle hastane içerisinde bir kutlama organizasyonu yapıldı.
Çorum’a 14 Kasım 2006 yılında gelerek Özel Hastanesi bünyesinde Üroloji Uzmanı olarak göreve başlayan Opr. Dr. Özgür Sönmezer, 10 yıldır Çorum halkına hizmet verdiğini belirterek Çorumlulara hizmet etmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi.
 Verdiği hizmetlerle halkın takdirini toplayan Opr. Dr. Sönmezer, “Hastalarımız tarafından tercih edilen bir hekim olmanın gururunu yaşamaktayım” diye konuştu.
Çorum Özel Hastanesi Başhekimi Kardiyoloji Uzmanı Uzm. Dr. Gökhan Bilgili de, Opr. Dr. Sönmezer ile birlikte çalışmanın kendilerine ve hastaneye büyük mutluluk verdiğini belirtti. Sönmezer’in 10 yıl gibi uzun bir sürede özel sektörde çizgisini bozmayarak kaliteli hizmet sunduğunu söyleyen Bilgili, halkımızın da bu konuda tercihlerini Opr. Dr. Özgür Sönmezer’den yana kullandığını söyleyerek kendisine teşekkür etti.
Başhekim Bilgili, 10. Yıl hatırası olarak Opr. Dr. Özgür Sönmezer’e plaket takdim etti. Daha sonra tüm hekim kadrosunun bir arada pasta kesmesiyle organizasyon sona erdi.


(Volkan SINAYUÇ)
 
Editör: TE Bilisim