AK Parti İl Binasında düzenlenen bayramlaşma törenine katılarak bir konuşma yapan Bağcı, kendisinin 8.5 yıldır milletvekili olarak görev yaptığını, bu süre içinde 4 ayrı il başkanı ile çalıştığını söyledi. “3 dönem içerisinde Çorum merkezi ile birlikte tüm ilçelere büyük hizmetler götürülmesine vesile olduk” diyen Bağcı, kendisine destek veren herkese teşekkür etti.
Partililere ve Çorumlulara hakkı geçmişse helal ettiğini bildiren Bağcı, tüm halktan da helallik istedi. Bağcı, "8.5 yıldır ekmeğimizi birlikte paylaştık, birlikte ter akıttık. Tüm teşkilatlarımıza ve halkımıza teşekkür ediyorum" dedi.
Yapılan konuşmaların ardından 3 dönemdir Çorum Milletvekili olarak görev yapan, ancak bu dönem aday gösterilmeyen Dr. Cahit Bağcı'ya tablo hediye edildi.
Bağcı'nın tablosunu Milletvekili Salim Uslu, eski İl Başkanı ve Milletvekili Adayı Ahmet Sami Ceylan, İl Başkanı Rumi Bekiroğlu birlikte takdim etti.
Bağcı ise bu davaya, bu millete hizmet etmeye devam edeceğini, hep birlikte güzel başarılara imza attıklarını, bundan sonra da partisinin yanında olacağını belirterek, bu anlamlı hediye için teşekkür etti.
(Taner ŞİMŞEK)
Editör: TE Bilisim