Çorum Özel Hastanesi, Kadın Hastalıkları ve Doğum kadrosuna Opr. Dr. Burcu Alıç’ı ekleyerek hekim kadrosunu daha da güçlendirdi.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümü’nün hastane ve Çorum için önemli bir branş olduğunu belirten Çorum Özel Hastanesi Başhekimi, Kardiyoloji Uzmanı Dr. Gökhan Bilgili; Çorum halkına kaliteli hizmet sunmayı ilke edindiklerini ve bu doğrultuda yoğunluğu çok fazla olan Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümü için Opr. Dr. Burcu Alıç’ı kadrolarına kazandırdıklarını ifade etti.

Başhekim Bilgili, “Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümünde 4 hekimle halkımıza hizmet veriyoruz. Opr. Dr. Burcu Alıç, Opr. Dr.Özgül Bekar, Opr. Dr. Sabri Laçin ve Opr. Dr. Sinan Özer olmak üzere deneyimli ve alanında uzman hekimlerle halkımızın ihtiyaçlarını karşılıyoruz” dedi.

Çorum Özel Hastanesi’nin hızla büyüdüğünü dile getiren Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgili, “Çorum halkına hizmet vermekten onur ve gurur duymaktayız. Halkımıza sunduğumuz hizmetler gün geçtikçe kalitesini yükseltmektedir. Ayrıca hastanemizin yatak kapasitesini ve hizmet çeşitliliğini arttırarak Çorum’a ihtiyacı olan güzel bir tesisi sunmaktayız” diye konuştu.

BURCU ALIÇ’IN ÖZGEÇMİŞİ

Opr. Dr. Burcu Alıç, 1979 yılında Ankara’da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamladı. Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni 2003 yılında birincilikle bitirdi aynı yerde Kadın Hastalıkları ve Doğum İhtisasına başladı. 2009 yılında ihtisasını tamamladı. Mecburi hizmetini Aksaray’da tamamladı. Gaziantep ve Kilis’te görev yaptı. Haziran’ın son haftasında Çorum Özel Hastanesi hekim kadrosuna dahil oldu.

Evli ve 2 çocuk annesi olan Alıç, oldukça iyi düzeyde İngilizce biliyor.

Dr. Burcu Alıç, gebelik takibi, doğum, sezaryen, sezaryen sonrası normal doğum, jinekolojik hastalıklar ve operasyonlar, infertilite (kısırlık) tedavisi alanlarında Çorum halkına hizmet verecek.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim