AHL Park’ta son olarak hobi ve kültür mağazacılığının öncü markası, D&R hizmete girdi.

Hatice Alp Çıtak ve Baki Yiğitoğlu’nun Mağaza Sorumlusu olarak görev aldıkları D&R’da 8 personel çalışıyor.

Kitaptan müziğe, filmden elektroniğe, oyundan hobiye, hediyelik eşyadan kırtasiyeye kadar pek çok ürünün yer aldığı D&R mağazasında stokta olan herhangi bir ürün için sipariş verilebiliyor.

Mağaza Sorumluları Hatice Alp Çıtak ve Baki Yiğitoğlu, Doğan Holding’in perakende sektöründeki yatırımı olan D&R’ın, hobi ve kültür mağazacılığı alanındaki benzersiz hizmetini geniş bir coğrafyada sunduğunu belirterek, herkesi kültür ve eğlence dünyasının sunduğu zenginlikleri daha sık, daha kolay ve daha nitelikli bir şekilde keşfetmeye, keyfini çıkarmaya ve paylaşmaya teşvik etmek ve böylece insanları ortak bir platformda bir araya getirerek hayatın her anını zenginleştiren bir dünya yaratmak amacıyla hizmet verdiklerini söylediler.

Kasım 1996’da kurulan ve ilk mağazasını 1997 yılında Erenköy’de hizmete açan D&R, 2015 yılsonu itibarıyla 152 mağazaya ve 60.047 m2 toplam satış alanına ulaştı. Şehirlerin işlek caddeleri ile modern alışveriş merkezlerinde yer alan D&R mağazalarını ayda ortalama 2,5 milyon kişi ziyaret ederken, mağazalarda 175 bini aşkın ürün çeşidi satışa sunuluyor.

(Esra ESEN)

Editör: TE Bilisim