Kayrıcı, ilçedeki mahalle ve köy muhtarlarıyla yemekte bir araya geldi. Mavi Ocak Tesislerinde düzenlenen yemeğe muhtarların yanı sıra Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner ve partililer katıldı.
Bir dönem milletvekili olarak hizmet ettiğini belirten Kayrıcı, ülkenin ciddi sıkıntı içerisinde olduğunu, terör örgütleri tarafından kamu hizmetlerinin tam anlamıyla yapılamadığını ileri sürdü. Muhtarlardan 7 Haziran'da destek isteyen Kayrıcı, "Son kalemiz Türkiye, ne pahasına olursa bu kaleyi korumak mecburiyetindeyiz." dedi.
Kayrıcı konuşmasına şöyle devam etti: "Dört tane milletvekili adayı çıkardılar karşımıza dizdiler. Birde çakma Sungurlulu çıkardılar, 'Dedesinin mezarı nerede?' onu bir gün soracağım kendisine göstersin bana, bir mezar başında fotoğraf çekinmiş... Allah aşkına hangi hizmet var burada. O beğenmedikleri hükumette, bizim Çorum’a yaptığımız hizmetin dörtte birini yaptılarsa önümü ilikleyip ben milletvekilliği adaylığından çekileceğim. Tek başına iktidarlar, köylümüze verdikleri sözü yerine getirdiler mi? Sorun bakalım Çorum'da kaç tane sanayi fabrikası yeni açıldı, 32 tuğla fabrikamız vardı şu anda 18 tanesi çalışıyor. Yakın zamanda bin kişinin çalıştığı gömlek fabrikamız kapandı. Bana bir tanede açılanı söylesinler.
Ben biliyorum Sungurlu’nun benim arkamda olduğunu, ben sizlerin evladınızım kardeşinizim, yaşı küçüklerinde ağabeyim. Sizlere bir dönem daha hizmet edebilmek için önünüze geldim, inanıyorumki gereğini yapacaksınız. Şimdiden hakkınızı helal edin diyorum. Sungurlu'muzu sahipsiz bırakmamamız lazım. Birileri tehdit ediyor, 'Biz olmazsak Sungurlu'ya yardım gelmez', hadi oradan sen kimsin ki devletin yardımını sen mi dağıtacaksın? Sungurlu'muzun hakkını soracağız, bunlardan da bu hesabı tek tek alacağız. Ben sizlerden desteklerinizi bekliyorum. En az 3000 kişinin çalışacağı fabrikalar geldi, 'elektrik yok' diye gitti. Yatırımcı geliyor, diyorlar ki 'elektrik ve su yok, işçi bulaman kardeşim yürü git' diyorlar. Bunların hesabını soracağız.” diye konuştu.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim